Tag archive

Eni Isufi

Shqiptarët e mesëm krijojnë imazhe utopike për Amerikën dhe çuditen kur iu tregoj që në Amerikë shumë njerëz të shtresave të mesme institucionalizohen në psikiatri/Bisedë me poeten Eni Isufi

Bisedë me poeten Eni Isufi, për poezinë dhe jetën e saj në emigrim. Ajo jeton prej vitesh në New Jersey, ku punon si redaktore letrare për revistat lokale. Ka botuar dy vëllime me poezi në Shqipëri, për njërin prej të cilëve thotë se “Pati disa gabime redaktimi për vëllimin me poezi “Fund”. I shkrova redaktuesit… Keep Reading

Go to Top