Tag archive

Egzon Krasniqi

Për mua liri është kur mbyllem brenda katër mureve, e robni është prej momentit të daljes jashtë katër mureve/Egzon Krasniqi  

Egzon Krasniqi     Kushtuar vajzave dhe grave të dhunuara… Unë punoj shankiste në një barkafe, e cila ndodhet mes lagjes sime, në fund të rrugës së ngushtë me kalldrëm. Një rrugë e dekoruar me lule “thashetheme”, ku e gjithë lagjia si punë parësore ka hallet e brengat e të tjerëve, thënë më saktë; gëzohet… Keep Reading

Go to Top