Tag archive

Deleuze për Kafkën

Deleuze për Kafka-n

Deleuze për Kafka-n 1.”Letër babait”. Ka një keqkuptim të madh të psikaanalizës rreth saj. Qëllimi i saj është të arrihet një zmadhim i fotos, një zmadhim që të shkojë gjer në absurd. Fotoja e babait, e tejmasëshme, do të projektohet mbi hartën gjeografike, historike dhe politike të botës, për të mbuluar rajone të gjera… kemi… Keep Reading

Go to Top