Tag archive

Botuesit shqiptarë edhe kur të kthejnë përgjigje janë më të paqartë se heshtja

Botuesit shqiptarë edhe kur të kthejnë përgjigje janë më të paqartë se heshtja

Mbi vështirësitë e shkrimtarit shqiptar të viteve të fundit      Erlind Sulko Dy probleme kam hasur unë: Mungesa e etikës profesionale në komunikim dhe barazvlerësimi i logjikës së tregut me logjikën e librit. Kam kontaktuar shumë shtëpi botuese që nuk më kanë kthyer as përgjigje. Mungesë e theksuar në etikën e komunikimit. Të lënë… Keep Reading

Go to Top