Tag archive

Bardhyl Beka

Mbrëmje shqip-Bardhyl Beka

Bardhyl Beka Dhjetë minuta ecje nga stacioni JR Makuhari dhe mund të betohesha se mund të ndieja aromën e njelmët të Paqësorit, sado që oqeani ndodhej akoma ca i larguar. Lisat tundeshin nga një erë e lehtë, ëndërrimtare, dhe duke i vëzhguar, s’kisha si të mos mendoja për fjalët e Hesse-së, kur thoshte se ata… Keep Reading

Go to Top