Tag archive

Ballsor Hoxha

Filmi Nomadland-Ç’është liria?/Ballsor Hoxha

Filmi “Nomadland”, ftues i Oscar, 2021, me regjisore Chloe Zhao dhe aktore kryesore Frances McDormand    Ballsor Hoxha Filmi “Nodmadland” është film i cili zbulon dhe vëzhgon një komunitet në lindje. Një mënyrë jete të të shkëputurve. Një jetesë e cila rikrijon ligjet dhe normat e saj në një univers të tyre personal dhe të… Keep Reading

Letërsi/Pse shkruaj?

Pse shkruaj?/Ballsor Hoxha

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë, brenda dhe jashtë vendit. Përgjigjia e radhës erdhi nga Ballsor Hoxha. Vijon më poshtë. Pse shkruaj?-Ballsor Hoxha Hapja e lakut të magjepsjes. Çfarë pyetjeje! Paralizuese. E pafundme, që të mundëson edhe përveshjen për një elaborim sa më të sofistikuar, por aq më keq!,… Keep Reading

Go to Top