Tag archive

Atdheu -Warsan Shire.

Atdheu -Warsan Shire.

Atdheu -Warsan Shire   Askush nuk e lë atdheun e tij,vetëm nëse atdheu është goja e një peshkaqeni… Vrapon drejt kufirit dhe shehgjithë qytetin duke vrapuar dhe ai… gjithashtu…Fqinjët vrapojnë më shpejt se ti dhe miku yt,ai që të puthte pas fabrikës së vjetër, tani mban një armë më të madhe se trupi i tij…Zjarr… Keep Reading

Go to Top