Tag archive

Asylbubu Baglani

Asylbubu Baglani-Erjus Mezini

Shkëputur nga romani “Shansi i Dytë” i autorit Erjus Mezini         Kapitulli 7 Ditën që Tomas dhe Franc Shnajder u nisën për në Aralsk, Asylbubu Baglani u vendos me njerëzit dhe kafshët e tij në bregun e Sirdarios në juglindje të Tashkentit. Ai kishte kaluar tridhjetë-e-pesë vjet në Tian Shan dhe tani… Keep Reading

Go to Top