Tag archive

Anne Frank

Kush e tradhtoi Anne Frank-un?-Daniel Boffey

Djali i anëtarit të rezistencës holandeze thotë se nazistët u sinjalizuan për dhomën sekrete të familjes nga bashkëpunëtorja e tyre hebreje. Daniel Boffey-Bruksel Libri pretendon të hedhë dritë të re mbi misterin… Një libër i ri ka dhënë atë që pretendon se është një dëshmi e re; që Anne Frank dhe familja e saj janë tradhtuar… Keep Reading

Go to Top