Tag archive

Aleksia Athanasiu

ASGJË MË-Aleksia Athanasiu

ASGJË MË-Aleksia Athanasiu   Poeti i madh ndërroi jetë një pasdite prilli (në katër e njëzet) ndër njerëz për shumë syresh ishte festë. Menjëherë qindra vetë (që asnjëherë nuk e kishin lexuar) publikuan poezitë e tij të tjerë pohuan se ishin miqtë e tij iu gëzuan vlerësimit të tij disa (më fatlumët dhe të përzgjedhurit)… Keep Reading

Go to Top