Tag archive

Alda Taçe Shpata

Pse shkruaj?-Alda Taçe Shpata

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë, brenda dhe jashtë vendit. Në këtë rast, përgjigjia e radhës erdhi nga Alda Taçe Shpata Vijon më poshtë. Pse shkruaj?-Alda Taçe Shpata Shkruaj për të qenë e ndershme me veten, për të artikuluar ekzistencën time, për të kuptuar brendinë që shpeshherë e gjej të ngatërruar… Keep Reading

Go to Top