Tag archive

Tregime të moçme shqiptare

Legjendarizimi i epokës dhe i figurës së Skënderbeut në penën e Mitrush Kutelit/Zhuljeta Grabocka Çina

Në vitin e Skënderbeut   Zhuljeta Grabocka Çina Legjendarizimi i epokës dhe i figurës së Skënderbeut në penën e Mitrush Kutelit.        I    Dy fjalë për eposin. Letërsia shqiptare për fëmijë ka lindur si një didaskali urtësie. Më vonë është bërë pjesë formuese e teksteve të mësonjëtoreve të para e dritëruar nga… Keep Reading

Go to Top