Tag archive

Shënime kushtuar libërmbledhjes-Erlind Sulko

Shënime kushtuar libërmbledhjes-Erlind Sulko

Me anë të një rastësie kam gjetur botime të para të Hajnrih Bëlit. Një profesor i letërsisë gjermane në Otava vdiq dhe gruaja e tij ia dhuroi librat e tij librarisë afër universitetit. Një ditë rastësisht, duke gërmuar nëpër librat e lënë rrëmujë në katin përdhes të librarisë, shikoj disa libra në gjermanisht. Ishin botime… Keep Reading

Go to Top