Tag archive

Rudina Çupi

Njeriu i letrave trajtohet si “jetim”, ndërsa shtëpitë botuese janë të vetmet “jetimore”që majmen nga “jetimët”/Rudina Çupi

Po e patë duke folur me vete, ka shumë gjasa se është duke  mallkuar veten që nuk prodhon kos, pasi tashmë produkti i tij do të ishte duke u reklamuar në çdo rrugicë të qytetit me moton shekspiriane: “Kosi hahet apo pihet? … kjo është çështja”, pasi autori, vetë produktin e tij fillimisht e blen… Keep Reading

Letërsi/Tharm

ARTI DHE GRATË JANË FAJTORË TË MËDHENJ…/Rudina Çupi

ARTI DHE GRATË JANË FAJTORË TË MËDHENJ…/Rudina Çupi   Një komentues futbolli ligjëron si poet.   E bënë dhe artin të përdorshëm!!! Fundja, të rriturit këtë dinë të bëjnë me gjërat e çmuara: i zaptojnë. Le që, pse t’i gjykojmë ndoshta  është më i vlefshëm një Nobel të këndohet nën dush… Ja, nis e këndo!  … Keep Reading

Go to Top