Tag archive

Problemi i muzeve/Paul Valéry

Problemi i muzeve/Paul Valéry

Paul Valéry Muzetë nuk i pëlqej shumë. Shumë prej tyre janë të admirueshëm, por i këndshëm nuk është asnjë. Idetë e klasifikimit, të ruajtjes dhe të dobisë publike, që janë të drejta e të qarta, nuk kanë shumë lidhje me kënaqësitë. Në hapin e parë që bëj drejt gjërave të bukura, një dorë më heq… Keep Reading

Go to Top