Tag archive

Peërktheu: Bajram Karabolli

VENDI I SHQIPONJAVE-MARIO VARGAS LLOSA

MARIO VARGAS LLOSA Për Shqipërinë, vend ku nuk kam shkelur ndonjëherë por që e njoh nga romanet e mira të Ismail Kadaresë, kam pasur një nga diskutimet më të nxehta që mbaj mend. Kundërshtari im ishte një djallushkë femër, në dukje, që quhej Uma Thurman, suedeze me origjinë dhe artiste me profesion, me një siluetë… Keep Reading

Go to Top