Tag archive

Paskuintat e filmit “La Dolce Vita”

Paskuintat e filmit “La Dolce Vita”

La Dolce Vita-Frederico Fellini Më 19 Prill të vitit 1961 u shfaq në kinematë amerikane kryevepra e Federico Fellini-t-“La Dolce Vita”. Filmi u shndërrua në një fenomen; ai ishte shfaqur në Itali në muajin Shkurt dhe ishte dënuar menjëherë nga Kisha Katolike (ishte tërësisht i ndaluar në Spanjë deri në vitin 1975) por fitoi “Palme… Keep Reading

Go to Top