Tag archive

Një simotër për “Shqiptaren” e Camille Corot

Një simotër për “Shqiptaren” e Camille Corot

Gjithçka po errësohet ende… Pellgu i ujit vezullon. Një mizëri yjesh. Eshtë iluzioni që krijohet kur dielli perëndon dhe dielli i brendshëm i shpirtit, dielli i artit, ngrihet… Po, tabloja ime u krijua!…  – Corot Luan Rama Le ta kundrojmë gjatë… Ёshtë « Shqiptarja » e Corot, një tablo mitike për ne shqiptarët. Çuditërisht jo në sfondin e… Keep Reading

Go to Top