Tag archive

Një natë e dogja-Leonard Cohen

Një natë e dogja-Leonard Cohen

Një natë e dogja-Leonard Cohen Një natë e dogja shtëpinë që kam dashur Ndriçimi rrethor i unazës perfekte Në të cilin pashë zezonë dhe gurë Përtej… jo gjithçkaje. Disa krijesa nëpër erë, Të fiksuara nga nata, Vinin të shihnin botën përsëri Dhe zhdukeshin nëpër dritë. Tashmë lundroj nga një qiell në tjetrin Kundra anijes që… Keep Reading

Go to Top