Tag archive

Michelangelo

Me Michelangelo-n ishte sikur të shkoje në një operacion zemre. Me Federico-n ishte sikur të shkoje në një piknik*/ Charlotte Chandler

Ata shokët italianë janë njëqind vjet përpara nesh… – Alfred Hitchcock  Charlotte Chandler Darkat e mia me Federico-n dhe Michelangelo-n… Mjeshtrat e filmit; Michelangelo Antonioni dhe Federico Fellini konsideroheshin si kundërshtarë, madje edhe rivalë, prej publikut. Por për autoren që kishte miqësi me të dy, ata jetonin jetë paralele në qasjet ndaj artit dhe romancave… Keep Reading

Go to Top