Tag archive

Marksizmi kulturor-Jason Wilson

Marksizmi kulturor-Jason Wilson

Një teori përbashkuese për të djathtët që vdesin të luajnë rolin e viktimës Shkruar nga: Jason Wilson Përktheu: Frenklin Elini  Marrë nga:“The Guardian” Lufta kulturore që përshkon debatet aktuale midis krahëve të djathtë dhe të majtë të politikës i ka fillimet e saj në teorinë idioteske të “marksizmit kulturor”. Çfarë kanë të përbashkët gazetari australian Nick… Keep Reading

Go to Top