Tag archive

Ismail Kadare

EDHE SOT PËR KADARENË-VISAR ZHITI

Visar Zhiti SKENA E HOMAZHEVE: Duke parë nga larg, nga shumë larg në ekran skenën e homazheve përcjellëse për Kadarenë në Tiranë, në Teatrin e Operas, se shkrimtarët shqiptarë nuk kanë një ngrehinë të tyre të përbashkët por varret, bashkë me trishtimin, m’u shtua keqardhja dhe mërzia…Po mendoja se pas Gjirokastrës, Kadare e donte Tiranën,… Keep Reading

Go to Top