Tag archive

Instituti Gëte

Filmi “Ëndrra e Madhe” me regji nga Sebastian Grobler, shfaqet më 20 Shkurt, 2020 në Akademinë e Filmit dhe të Multimedias “Marubi”

Si erdhi futbolli në Gjermani? Një udhëtim në kohë që na shpie në një epokë kur në shkolla ende sundonte “disiplina e rreptë e rendi” dhe futbolli në media përkufizohej si “sëmundje angleze”. Bazuar në historinë e vërtetë të mësuesit dhe pionierit të futbollit Konrad Koch: “Ëndrra e Madhe” tregon fillimet e lojës së futbollit… Keep Reading

Go to Top