Tag archive

Eugène Guillevic

Të jetosh në poezi-Eugène Guillevic

Eugène Guillevic TË JETOSH NË POEZI [fragmente] Kujtimi im i parë i qartë është në Jeumont, qytezë industriale e Veriut, ku im atë ishte xhandar. Qyteza nuk ishte e gëzuar dhe ne jetonim në një kazermë të zymtë, ku mbizotëronte disiplina e xhandarmërisë. Për mua ishte koha e kopshtit. Kujtimi im i parë daton në… Keep Reading

Go to Top