Tag archive

Ernesto Sabato

RAPORT MBI TË VERBRIT-ERNESTO SABATO

ERNESTO SABATO XXXVI Ndërkohë që ecja përpara, ajo dritëza sikur shtohej, derisa kuptova se shpella, ku besova se ndodhesha, në të vërtetë qenkësh një amfiteatër i mrekullueshëm, i cili ngrihej mbi një rrafshulët madhështore, të larë nga një lumineshencë e kuqërremtë dhe ngjyrë manushaqe. Kur dola nga amfiteatri në një hapësirë të mjaftueshme për të… Keep Reading

Go to Top