Tag archive

EPITAF-Gérard de Nerval

EPITAF-Gérard de Nerval

EPITAF-Gérard de Nerval   Jetoi herë i gëzuar si zogu në pemishtë,I dashuruar, moskokëçarës, zemërndjerë, Herë i zymtë e ëndërrtar si Klitandër i trishtë. Një ditë prej ditësh i trokitën në derë. Ishte Vdekja! Atëherë ta priste pak iu lut Sa t’i vinte dhe pikën sonetit të fundit;Dhe pastaj pa u prekur, shkoi drejt e… Keep Reading

Go to Top