Tag archive

Auden

𝐊𝐫𝐲𝐞𝐪𝐲𝐭𝐞𝐭𝐢-𝑊.𝐻. 𝐴𝑢𝑑𝑒𝑛

𝐊𝐫𝐲𝐞𝐪𝐲𝐭𝐞𝐭𝐢-𝑊.𝐻. 𝐴𝑢𝑑𝑒𝑛 Ti lagje qejfesh ku pasanikët rrinë gjithnjë duke pritur,Pritje çmimshtrenjtë se mos ndodh ndonjë mrekulli,Ti restorant i vockël ku çiftet hanë njëri-tjetrin,Ti kafe të shpërngulurish, kthyer në strehë ligësish; Ti që me sharm dhe me teknikë e mposhteAshpërsinë e dimrit, që ke vrarë vrullin e pranverës;Që babën ndëshkimtar larg dritave të tua e… Keep Reading

Go to Top