Tag archive

Arif Kryeziu

Pse shkruaj?-Arif Kryeziu

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë, brenda dhe jashtë vendit.  Përgjigjia e radhës erdhi nga shkrimtari Arif Kryeziu. Ndoshta një nga përgjigjet më tronditëse në këtë rubrikë dhe në gjithë historinë e kësaj reviste. Mos e humbni! Vijon më poshtë. Pse shkruaj?-Arif Kryeziu “Pse shkruaj?” Uf! Ndoshta thjesht se… Keep Reading

Go to Top