Tag archive

Štefan Sandtner (1916-2006)

Štefan Sandtner

Štefan Sandtner (1916-2006) Štefan Sandtner studio për teologji në Universitetin Gregorian të Romës. Së bashku me një grup arriti të arratisej në perëndim nëpërmjet kufirit Çek. Ndërsa po mjekohej në një spital në Bratislavë, u arrestua dhe u akuzua për tradhti. Gjykata e dënoi me pesëmbëdhjetë vjet burg. Pasi i gjetën disa poezi të poetit… Keep Reading

Go to Top