Tag archive

Eraldo Hatija

Bashkë me gjërat e humbura-Eraldo Hatija

Bashkë me gjërat e humbura-Eraldo Hatija   Fund dite: Shkojmë darkojmë dhe hamë gjellën, kafshojmë bukën, hamë ditët. E njejtë si në haur kujtimet nisim ripërtypim. Fund dite: Shkojmë të darkojmë dhe ditët na hanë, orët, minutat, kujtimet na bluajnë ngadalë dhe si mallkim hirin nga një urnë nëpër kohë na e shpërndajnë nëpër hapësirë… Keep Reading

Go to Top