Tag archive

Kostana Morava

Poezi nga Kostana Morava

Poezi nga Kostana Morava   Kur zgjohesh. Kur humbet rrugën, Tabelat tregojnë lart, Shkëputesh. Më lart. [Ti thua] se, Si thonjtë të ngjitur në mish,“është këtu– kthehu, zbrit, mos ik.”Të provon, të teston. Ikën. Nuk e arrin. Ti ngulm heshte bëhesh. Ngulesh. Nuk e lëshon. Takohen. Shohin ndryshe dhe të njëjtat. Si skllavëria dhe liria.Si… Keep Reading

Go to Top