Tag archive

Eduard Hopper

GRABITQARËT E NATËS E EDWARD HOPPER-it-Një kryevepër moderne e Artit Amerikan të shekullit të 20-të!

Melankolia e izolimit nokturn! Vetmia amerikane, jeta në qytetet e mëdha urbane dhe palëvizshmëria e izolimit! “Arti i madh është një shprehi e jashtme e një jete të brendshme të artistit, dhe kjo jetë e brendshme reflektohet në vizionin personal të botës nga ana e tij.” – Edward Hopper Piktura “Grabitqarët e Natës” e Edward… Keep Reading

Go to Top