CIFLA-Daniela Xhani

in Letërsi/Tharm by

CIFLA-Daniela Xhani

 

Të kujtohet burri që shiste libra të dorës
së dytë, të pashfletuar, të asfare,
aty ndanë rrugës, mes ciflash të thyera
shishesh dhe muzgu, një herë nxori
një libër të pashkruar
dhe e bleu dikush që kish’ nevojë
për trëndafila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Pse shkruaj?/Genci Gora

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,

Pse shkruaj/Manjola Nasi

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,
Go to Top